Wie zijn wij

Marieke Haverkort

Eigenaar bij Care 4 Feet

 

Mijn naam is Marieke Haverkort, getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Sinds 2002 ben ik werkzaam als pedicure. Later ook als medisch pedicure en sport pedicure. Ik houd mijn kennis graag up to date d.m.v. lezingen en extra scholing. Zo ga ik september starten met de opleiding voor oncologisch voetzorgverlener.

Juist de afwisseling binnen het vak vind ik erg leuk. Van nagelbeugels plaatsen tot nagelreparaties en gellak en alles wat daar tussen zit. De mensen die komen zijn zeer divers en hebben de meest uiteenlopende klachten. 

Wanneer mensen met pijn aan hun voeten binnen komen is het geweldig als ze zonder pijn weer naar buiten lopen. En hoe mooi is het als mensen niet zo blij zijn met hoe hun voeten eruit zien, maar stralend weg gaan omdat ze eindelijk hun open schoenen weer aandurven...

Het pedicure vak vind ik een prachtig vak! Ik doe het dan ook met veel plezier :)

Ik zie u graag eens in de stoel.

 

Mariska Kolkman

ZZP-er bij Care 4 Feet

 

Graag stel ik mij even voor; ik ben Mariska Kolkman, getrouwd en moeder van 3 jongens. Ik ben woonachtig in het mooie Espelo.

In 2016 heb ik besloten ZZP-er te worden na 21 jaar dienstverband. De opleiding voor pedicure heb ik afgesloten in 2018 en ben ik voor mijzelf begonnen. 

Het 1 op 1 contact en de variatie van het vak vind ik geweldig. Iedere voet is uniek. Dit maakt het een boeiend en interessant vak en wat vind ik het leuk!

De opleiding medisch pedicure heb ik afgerond in juli 2019.Dit zie ik als een mooie aanvulling. 

In augustus 2018 ben ik de samenwerking aangegaan met Care 4 Feet. Want samen weet je meer.

Het samenvoegen van capaciteit vult elkaar aan. Samen is gezelliger.

 

Wendy Brouwer

Zzp-er bij Care 4 Feet

 

Graag stel ik mij even aan u voor. Ik ben Wendy Brouwer, getrouwd en moeder van 2 dochters. Mijn woonplaats is Apeldoorn. 

Na jaren in de zorg te hebben gewerkt, ben ik in 2017 de basisopleiding pedicure gaan volgen. Aansluitend daarop de opleiding medisch pedicure, welke ik behaald heb in november 2019. 

Het contact met de klant vind ik fijn. En ook het helpen oplossen van problemen en/of pijnlijke plekken aan de voeten. 

Om samen te gaan werken met Marieke en Mariska zie ik als een grote meerwaarde, doordat je veel van elkaar kunt leren. 

Hopelijk zie ik u snel, ik heb er zin in!