Producten

Akilëne hydra ultra actief balsem​ €15,00

Deze creme is al jaren de best verkochte creme in de praktijk. De creme is niet vet en wordt snel door de huid opgenomen. Daarbij smeert het prettig en zuinig en ruikt het zacht. Het is een balsem die 24 uur non-stop hydrateert en de zeer vochtarme droge voeten weer in de goede conditie brengt. Bevat geen parabenen, met oliën uit vlasdodder en druivenpitten, lipester uit zijde serine en imperota cylindrica.

 

 

Cicaleïne €16,00

Cicaleïne herstelt kloofjes en scheurtjes in handen en voeten al of niet veroorzaakt door verhoorning en uitdroging van de huid. Bevordert het dichtgaan van kloofjes, bestrijdt sterke verhoorning van de huid. Herstelt de vetstof barrière. Ondersteunt het herstelproces. 

 

 

Akildia-crème speciaal voor diabetici €15,00

Akildia is een beschermende crème speciaal ontwikkeld voor de diabetische voet. Akildia beschermd de huid en bevorderd de doorbloeding, hierdoor worden de afvalstoffen in het bloed sneller afgevoerd en heeft de patiënt een minder kouwelijke voet. De crème is ook zeer geschikt voor reuma patiënten. Bevat geen parabenen. Met centella asiatica, karite korhogo en vitamine A.

 

 

Anti-transpiratiecreme €11,50

Dit product bevat lipo-aminozuren (patent van Asepta) welke de vochthuishouding reguleert. Is schimmelwerend en neemt de geur weg. Een zeer goed middel tegen zwemmersecseemBevat geen parabenen, met natuurlijke oliën uit lavendel en spijk.

 

 

Vaporisator deo-bioactief €12,00 

Deze spray reguleert de voettranspiratie. Bevat lipo-aminozuren (patent Asepta). Voorkomt voetengeur en bevat een bacteriedodend middel. Zeer effectief tegen zwemmersecseemmet extracten uit korstmos (lichen). De spray kan rechtstreeks gebruikt worden op de voet, maar ook als deodorant voor in de schoenen.

 

 

HFL solution spray tegen schimmelnagels €13,00

HFL Laboratories gepatenteerde Solution spray is hét product voor de verzorging van schimmelnagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus erg rood en gevoelig is geworden.De spray maakt de huid en nagels goed schoon, verzorgt schimmelnagels, de rode gevoelige huid en bevat tevens verzorgende bestanddelen.

Werking:
De spray dringt via de huid naar binnen en komt zo bij de matrix van de nagels waar de bron ontstaan is. Hierdoor bereikt men niet alleen de nagel maar ook de matrix.

Grondstoffen:
De meeste producten zijn op basis van tea tree olie. Helaas is tea tree olie discutabel als het op lange termijn gebruikt wordt zoals bij de verzorging van schimmelnagels vaak het geval is. Men kan hier dus allergieën door opwekken.

HFL Laboratories BV is de eerste die een product op de markt heeft gebracht met een grondstof uit de voedingsmiddelen industrie en dus al jaren getest is. Hierdoor bestaat er ook een patent/octrooi op dit product. Het werkende bestanddeel is in dit geval Sodium benzoate, dat erom bekend staat gisten en bacteriën aan te pakken.

Daarnaast is er ‘Limonene acid’ gebruikt om de huid te kalmeren en ‘Panthenol’ als een provitamine B5 voor de elasticiteit van de nagel zodat deze beter kan gaan groeien.

Toepassing:
1. Laat de nagel zo dun mogelijk frezen bij uw pedicure
2. Laat uw pedicure zoveel mogelijk broze nagel weghalen
3. Spray uw nagels 2 maal daags in met de HFL Solutionspray
4. Behandel ook altijd goed uw schoenen met de HFL spray

 

Dadi Oil vanaf €6,95

Dadi' Oil is een verzorgende olie voor de nagel en de huid. Dadi oil herstelt , voedt en verzorgt de nagel. Is daarmee heel goed te gebruiken voor bijvoorbeeld traumanagels.

Ook werkt het zeer goed in combinatie met solution spray tegen schimmelnagels.  Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet.

 

Wandelwol 10 gram €6,95 / 20 gram €9,95 / 40 gram €18,95

Wandelwol is een preventief middel tegen blaren en andere voetongemakken. 

Voor meer informatie verwijs ik u naar de site van wandelwol